Ez van karácsony

Megható! Vacsorát és fuvart ad az időseknek ingyen az egyik kocsma karácsonykor

A tulajdonos szerint nincs annál rosszabb, mint magányosan tölteni a karácsonyestét.

Igazán megható gesztust tett az időseknek az egyik angliai pub. A Bromley-ben található Crown and Anchor tulajdonosa úgy döntött, hogy karácsonykor meghívja egy vacsorára az időseket, utána pedig ingyen haza is fuvarozza őket.

Miután a tulajdonos, Martin Lloyd elvált a feleségétől, úgy döntött, szerez némi örömet azoknak, akik kénytelenek egyedül tölteni az ünnepeket. Tavaly már megvendégelt 13 embert, és annyira jól sült el az egész, hogy idén is meghirdette a kezdeményezését.

Ha nincs veled senki karácsonykor, egyedül ülsz otthon, bámulod a tévét, ahol családi filmek mennek ölélésekkel és puszikkal, az letaglózó. Az étel és az ital nem kerül sokba, de a társaság azoknak, akik magányosan töltenék a karácsonyt, megfizethetetlen

– indokolta a vendéglátós a nagylelkű gesztust.

Ahogy kitette az eseményt a Facebookra, rengetegen megosztották, Martin pedig nem győzte felvenni a telefonját. Sokan el sem hitték, hogy nem átverésről van szó, amikor pedig megtudták, hogy mehetnek, könnyekig meghatódtak.

A tavalyi ingyenes vacsora, jobb oldalon a tulajdonos (Fotó: Facebook/Crown and Anchor)

Az érdeklődések alapján a tulajdonos arra számít, hogy idén karácsonykor 50-60 idős ember érkezik a pubba.

(Unilad)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top