nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Megdöbbentő, mit talált a fiatal anya a kétéves kisfia pelenkájában

Megdöbbentő, mit talált a fiatal anya a kétéves kisfia pelenkájában

A háromgyerekes anyuka teljesen kiborult. Akár komoly baj is történhetett volna.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Varrótűt talált kétéves kisfia pelenkájában egy brit anyuka. A harmincéves Kayleigh Smith a Yahoo Lifestyle-nak nyilatkozva azt mondta, megdöbbent, amikor észrevette a tűt, nagy szerencse, hogy a kis Freddie-nek nem esett baja.

A háromgyerekes anya szerint a tű véresre karcolta a fia csípőjét. „Teljesen kiakadtam, a rosszullét kerülgetett – jelentette ki. – Nagyon úgy fest, hogy valaki beleszúrta a pelusba. Nyilván nem lehet tudni, hogy tiszta volt-e, vagy sem.”

Fotó: Europress

Kayleigh a közeli boltban vásárolta a Pampers pelenkát. „Felhívtam a boltot, és azonnal levették a polcokról, ők is legalább annyira megdöbbentek, mint én – tette hozzá. – A Pampersszel is felvettem a kapcsolatot, azt ígérték, futárt küldenek a pelenkáért, és ellenőrzik a raktárkészleteket.”

Kayleigh és élettársa, a 32 éves Ryan Jakeman szeretnék felhívni a szülők figyelmét arra, hogy legyenek óvatosak. „Arra biztatok mindenkit, hogy alaposan nézzék át a pelenkákat, mielőtt feladnák a gyerekükre. Tíz éve nevelek gyerekeket, de sosem gondoltam volna, hogy ilyesmi megtörténhet” – jelentette ki a nő.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon