Család

Megdöbbentő, mit talált a fiatal anya a kétéves kisfia pelenkájában

A háromgyerekes anyuka teljesen kiborult. Akár komoly baj is történhetett volna.

Varrótűt talált kétéves kisfia pelenkájában egy brit anyuka. A harmincéves Kayleigh Smith a Yahoo Lifestyle-nak nyilatkozva azt mondta, megdöbbent, amikor észrevette a tűt, nagy szerencse, hogy a kis Freddie-nek nem esett baja.

A háromgyerekes anya szerint a tű véresre karcolta a fia csípőjét. „Teljesen kiakadtam, a rosszullét kerülgetett – jelentette ki. – Nagyon úgy fest, hogy valaki beleszúrta a pelusba. Nyilván nem lehet tudni, hogy tiszta volt-e, vagy sem.”

Fotó: Europress

Kayleigh a közeli boltban vásárolta a Pampers pelenkát. „Felhívtam a boltot, és azonnal levették a polcokról, ők is legalább annyira megdöbbentek, mint én – tette hozzá. – A Pampersszel is felvettem a kapcsolatot, azt ígérték, futárt küldenek a pelenkáért, és ellenőrzik a raktárkészleteket.”

Kayleigh és élettársa, a 32 éves Ryan Jakeman szeretnék felhívni a szülők figyelmét arra, hogy legyenek óvatosak. „Arra biztatok mindenkit, hogy alaposan nézzék át a pelenkákat, mielőtt feladnák a gyerekükre. Tíz éve nevelek gyerekeket, de sosem gondoltam volna, hogy ilyesmi megtörténhet” – jelentette ki a nő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top