Család

Összefogott a falu, hogy felneveljenek 14 árva kiskutyát

Azóta az összes kutyus otthonra talált.

Összefogtak a helyiek egy Tedburn St. Mary nevű angliai faluban, amikor egy ellés közben elpusztult springer spániel 14 kutyust hagyott árván – írja a Fox News.

Az elpusztult anyakutya, Nutmeg (vagyis Szerecsendió) tulajdonosai – egy háromgyerekes család – alig győzték a kölyökkutyák gondozását, mivel ilyen korban két óránként kell etetni őket, és folyamatos figyelmet igényelnek. Hamarosan azonban megfordult a szerencséjük.

Az édesanya, az 53 éves Christine lőtt egy képet a reggelizőasztalnál, ahogyan férje és gyermekei cumisüvegből etetik a kiskutyákat, a fotó pedig nagyon futott az interneten: hamarosan tucatjával jelentkeztek ismerősök, valamint az ő ismerőseik, akik be akartak segíteni a gondozásba. Az édesanya hamarosan egy blogot is indított, annyian érdeklődtek a kiskutyák sorsa felől.

Pupdates and poop/Facebook

Olyanok is voltak, akik máshogy járultak hozzá az ügyhöz: volt, aki ebédet küldött a családnak, a kutyusok mellett ugyanis alig volt idejük főzni és vásárolni. Mások a házimunkában segítettek, porszívóztak vagy éppen mostak. Egy yorkshire-i ismerős pedig minden önkéntest meghívott egy körre a helyi kocsmában.

A 14 kutyus szeptember elsején jött világra. Hárman közülük sajnos elpusztultak, a maradék 11 azonban nagyon jó egészségnek örvend. A család kilenc kutyát elajándékozott, egyet pedig megtartottak maguknak Nutmeg emlékére.

Pupdates and poop/Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top