Család

37 év után találta meg a biológiai szüleit az adoptált férfi

Vér szerinti szülei középiskolások voltak, amikor Mitch megszületett. Örökbe adták, de reménykedtek abban, hogy egyszer még találkozhatnak vele.

Az amerikai Mitch Yurkovich úgy nőtt fel, hogy tisztában volt azzal, hogy örökbe fogadták, és mindig is kíváncsi volt a biológiai szüleire. 

A MyHeritage oldal idén egy különleges programot hirdetett adoptált emberek számára: DNS-teszteket osztottak szét közöttük, melyek segítségével megtalálhatják vér szerinti rokonaikat. Yurkovich is jelentkezett. Júliusban kapta meg a teszt eredményeit, melyek elvezették a biológiai apjához, Scott Shafferhez. A férfit először egy fotón látta, és e-mailben lépett vele kapcsolatba. Shaffer válasza minden várakozását felülmúlta, ugyanis kiderült, hogy a mai napig is házasok Mitch édesanyjával, Maryvel, akivel rajta kívül még két közös gyermekük született.

Mitch átöleli vér szerint édesanyját (ABC News)

Scott és Mary középiskolások voltak, amikor a lány teherbe esett. Abban a helyzetben a megfelelő döntésnek azt érezték, ha a születendő babát örökbe adják. Mary maga is örökbe fogadott volt, ezért úgy gondolta, gyermekének így lesz a legjobb. Mivel titkos örökbefogadás történt, Scott és Mary nem tudták, hogy a fiuk hová került, ám mindig reménykedtek abban, hogy egyszer megkeresi őket. A nő az azóta eltelt 37 éveben a szekrényén őrizte a fia babakori fotóját, és később született gyermekei is úgy nőttek fel, hogy tudták, valahol él egy bátyjuk.

Mitch azóta személyesen is találkozott vér szerinti szüleivel, valamint húgával és öccsével. Scott Shaffer úgy érzi, családjában  végre lezárult az az időszak, amikor valaki hiányzott, és most boldog idők következnek.

Yurkovich örökbe fogadó szülei is örülnek, hogy Mitch találkozott a biológiai szüleivel, akiket hamarosan ők is szeretnének személyesen megismerni.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top