Család

Hős rendőr nyugtatta meg a 6 éves kislányt egy gyilkosság helyszínén – videó

Videó is készült róla.

Hősként ünneplik az internetezők azt az amerikai rendőrt, aki fél órán keresztül nyugtatgatott egy 6 éves kislányt, akinek lelőtték az unokatestvérét – írja a Yahoo.

DeCynda Brown és hatéves kislánya, Ray’Ghan azonnal a helyszínre siettek, amikor megtudták, hogy az unokatestvérük, Justin Mooney meghalt egy lövöldözésben. Mooney éppen beteg édesanyját ápolta, amikor egy pillanatra kilépett a házuk elé, ahol egy lövöldözés kereszttüzébe került.

A helyszínen a kislány teljesen érthető módon nagyon nyugtalanná vált: először az édesanyjához, majd a nagymamájához fordult, végül azonban az egyik rendőrnek sikerült megnyugtatnia.

Facebook

Trey David őrmester nagyon megértő volt a kislánnyal. Az édesanya beszámolója szerint a rendőr letérdelt a kislány mellé, és teljesen természetes dolgokról kezdett beszélgetni vele. Például megkérdezte, hogy hová jár iskolába, és hogy ki csinálta a masniját. Összesen fél órát töltött a kislánnyal, akit nagyon megnyugtatott az egyenruhás jelenléte. Az édesanya szerint úgy beszélgettek egymással, mint régi ismerősök, pedig a kislánya általában nagyon szégyenlős.

Az anyuka egy rövid videót is készített a helyszínen, amit már több mint 300-an kedveltek a Facebookon.

A találkozás nagy hatással volt a kislányra, aki már az óvodai ballagásán kijelentette, hogy ha nagy lesz, rendőr szeretne lenni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top