Család

Másfél perc alatt tíz közlekedési szabályt szegett meg a nemtörődöm szülő

Autóval vitte iskolába a gyerekét. „El se tudtam hinni” – mondta a férfi sokkoló viselkedéséről egy másik szülő, aki videóra vette az esetet.

Alig másfél perc alatt tíz közlekedési szabályt sértett meg egy szülő, aki hétfőn autóval vitte iskolába a gyerekét az angliai Bridgwaterben – írja a The Sun.

Az ezüst Ford Focust vezető férfi a St. John and St. Francis Church School előtt egy felfestéssel védett helyen állította le az autóját, ráadásul az út rossz oldalán. „El se tudtam hinni – mondta az esetről egy háromgyerekes apa, aki az egész esetet videóra vette. – Legalább tíz közlekedési szabályt sértett meg.”

A névtelenül nyilatkozó férfi szerint a sofőr az út rossz oldalán, a forgalommal szemben hajtott az iskolához. „Gondoltam, hogy valami nem stimmel, ezért is kezdtem el videózni” – magyarázta.

A parkoló autót hosszú percekig voltak kénytelenek kerülgetni a közlekedők. Miután a gyerek az anyjával együtt kiszállt, az apa minden további nélkül kitolatott egy forgalmas kereszteződésre, és elhajtott. „Ez egy nagyon forgalmas kereszteződés, ahol harminc kilométeres sebességkorlátozás van érvényben. Ráadásul a közelében egy gyerekek által használt zebra is van” – mondta egy arra járó.

„A gondnok éppen kinyitotta a kaput, istennek hála, hogy a kisebbik gyerekem nem jött ki még az iskolából” – tette hozzá a videót készítő szülő.

A The Sun megkeresésére az avoni és sommerseti rendőrség illetékesei azt mondták, tudnak az incidensről, és vizsgálatot indítottak. „A megszokottnál gyakrabban járőröznek az autóink az iskola környékén, hogy kiszűrhessük az antiszociális viselkedést mutató sofőröket” – közölték.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top