Család

Három évig kereste elveszett kutyáját az idős férfi, aztán csoda történt

A hatvankét éves grúz Giorgi Bereziani azt hitte, mindörökre elvesztette hűséges társát, mégsem adta fel a keresést. Könnyfakasztó videó.

Három éven keresztül kereste elveszett kutyáját egy 62 éves grúz férfi – írja a Mail Online. Giorgi Bereziani nyughatatlanul rótta Tbiliszi utcáit, hogy a nyomára akadjon hűséges társának, Jorge-nak. Hirdetéseket ragasztott ki, és a járókelőket faggatta, mindhiába.

Egészen addig, amíg a helyi operaház egyik munkatársa fel nem hívta azzal, hogy egy Jorge-ra megszólalásig hasonlító kóbor eb ücsörög az épület előtt.

Giorgi amint letette a telefont, azonnal buszra szállt, és meg sem állt az operaházig, ahol rá is talált elveszettnek hitt kedvencére. „Jorge, te vagy az? Jorge, Jorge, tényleg te vagy az!” – kiabálta örömében az idős férfi, akit kutyája lelkes csaholással köszöntött.

Miután újra egymásra találtak, Jorge és gazdája hazabuszoztak, ahol a család többi tagja is kitörő örömmel fogadta a megkerült csavargót.

A nem mindennapi találkozásról videó is készült, érdemes megnézni:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top