nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Hárman ültek a motoron, amit egy hároméves kisfiú vezetett – videó

Hárman ültek a motoron, amit egy hároméves kisfiú vezetett – videó

Egy hároméves kisgyerek vezeti azt a robogót, amin rajta kívül még két felnőtt férfi is utazik, és látszólag nagyon büszkék a fiatal sofőr teljesítményére.
Hegedűs Bence
Hegedűs Bence
f Ajánlom

Hárman ülnek egy motoron egy Indiában készült felvételen. Aki nem egy kő alatt élt eddig, számos hasonlót láthatott, viszont olyat talán egyet sem, amiben egy hároméves kisgyerek vezetné a járművet.

Márpedig a lenti felvételen pont ez látható. Két felnőtt férfi ül egy nem éppen lassan haladó motorkerékpáron, legelöl pedig egy hároméves gépészkedik, és próbálja a sávban tartani a motort, bukósisak egyikük fejét sem védi. A FoxNews szerint az indiai Haryana tartományban készült képsoron a motoros kisgyerek legalább 64 km/h-val halad.

A videó szerencsére nem bukással ér véget, de a kontinensnyi országban évente mintegy 150.000 közúti haláleset fordul elő, ezek felében motorosok vesztik életüket.

Hivatalosan 16 év felett szerezhető jogosítvány 50 köbcentinél kisebb motorokra Indiában. A bukósisak viselése is kötelező, bár néhány vallás tagjai mentességet élveznek ez alól.

Megosztás Facebookon