Család

52 év után először ölelhette meg egymást anya és lánya – megható videó

A 73 éves 50 éven át titkolta, hogy fiatalon örökbe adta gyermekét. Fél évszázaddal később a sosem látott lánya talált őrá.

A 73 éves Valerie Leatherwood 52 évvel ezelőtt egy minnesotai kórházban dolgozott nővérként. Az akkor 20 éves lány véletlenül esett teherbe, a terhességéről pedig csak az egyik felettese tudott – még a szüleinek sem mondta el. Miután kislánya megszületett, örökbe adta, és a titkot egészen a mai napig őrizte.

Lánya, a mára 52 éves Mia Keske Anderson egész életében meg akarta tudni, honnan származik valójában. Végül ez annak köszönhetően sikerült, hogy a nagynénje és a nagybátyja nyilvános adatbázisba adták a DNS-üket, így Miának sikerült rájuk bukkannia. Innen pedig csak egy lépés vezetett az édesanyjáig.

A találkozás mindkettejüket megrázta, az örökbe adott nő ugyanakkor megőrizte a humorát. „Jó végre látni, honnan örököltem a járomcsontomat!” – fűzte a találkozáshoz.

foxnews

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top