Család

Kislánya 4 hónapja medencébe fulladt, most fia született az olimpiai bajnoknak

Pénteken megszületett az olimpiai bajnok Bode Miller és felesége legkisebb gyermeke, négy hónappal azután, hogy 19 hónapos lányuk belefulladt egy úszómedencébe.

Megszületett az alpesi síző olimpiai bajnok Bode Miller és felesége kisfia. A házaspár júniusban vesztette el második közös gyermekét, a 19 hónapos Emeline-t, aki belefulladt az úszómedencébe. A tragédiáról akkor magunk is beszámoltunk. Morgan, Miller felesége akkor azt mondta, nem tudja, hogyan fog tudni világra hozni még egy gyermeket ezek után.

Szerencsére a házaspárnak sikerült átvészelnie az elmúlt hónapokat és megerősödve készülhettek kisfiuk érkezésére, aki múlt pénteken látta meg a napvilágot a Daily Mail szerint.  

A kis Emeline a végzetes napon csak fél percig maradt felügyelet nélkül, amikor testvéreivel a szomszéd medencéjében játszottak. Az eszméletlen gyereket édesanyja húzta ki a vízből, ám az azonnali segítségnyújtás ellenére a kislány másnap a kórházban meghalt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top