Család

Ledarálta az iratmegsemmisítőn szülei spórolt pénzét a 2 éves kisfiú

Ezer dolláros kirakó lett belőle. Pedig a kisfiú csak jót akart, mert korábban is segített a levelek ledarálásában a szüleinek.

A Salt Lake Cityben élő Ben és Jackee Belnap 1060 dollárt (300 ezer forintot) spórolt össze, hogy megvegyék a szezonbérletet a Utahi Egyetem amerikai focicsapatának a meccseire – írja a BBC.

A pénzt a férfi édesanyjának akarták odaadni, mivel korábban ő vette meg a bérletet, így vele kellett rendeziük a számlát. Az összeget kitették a pultra, hogy ne felejtsék el kifizetni.

Ám amikor keresték a pénzt, sehol sem találták a borítékot. Felforgatták a lakást, végül a nő az iratmegsemmisítőben találta meg a bankjegyek miszlikbe aprított darabjait.

Ennyi marad a több mint ezer dollárból (Fotó: Twitter/Benbelnap)

Kiderült, hogy a pár 2 éves fia, Leo darálta le a pénzt. A gyerek ugyanis rendszeresen segített megsemmisíteni a család érzékeny dokumentumait, most is csak jót akart.

A családnak mégis szerencséje van, ugyanis a pénzügyminisztérium azt ígérte, egy-két éven belül visszakaphatják a teljes összeget. Csak küldjék el a bankjegyek maradványait, és a szakértők összerakják a darabokat, majd kifizetik nekik az értéküket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top