Család

Elveszi 24 éves barátnőjét a 47 éves apa

A 47 éves Bruce Nelson azt tervezi, hogy elveszi a nála 23 évvel fiatalabb, 24 éves Marissát, akivel a munkahelyükön ismerkedtek össze. A férfi lányai ellenzik a frigyet.

Bruce Nelson munkahelyén találkozott a nála 23 évvel fiatalabb Marissa Almanzával. Nem volt első látásra szerelem köztük, most mégis az esküvőjüket tervezgetik. Először csak egymás kedvenc munkatársai lettek, majd közösen kezdtek el kutyát sétáltatni, eljártak horgászni és vacsorázni is.

Marissa először a 47 éves férfi mosolyát és nevetését szerette meg, míg a férfit a lány szenvedélyes élete és őszintesége nyűgözte le. A szerelmespár végül úgy döntött, nem fogják hagyni, hogy közéjük álljon ez a 23 év, és jövőre összeházasodnak.

Marissa szülei először nem nézték jó szemmel lányuk partnerválasztását, de miután látták, hogy Bruce mennyire tenyerén hordozza a lányt, megenyhültek. Nem úgy Bruce gyerekei, a korábbi házasságából származó 15, 19 és 21 éves lányai, akik már akkor elhagyták apjukat, amikor négy és fél éve randizni kezdett a lánnyal.

A pár most már az esküvőt tervezgetni, miközben Marissa azon van, hogy befejezze az ápolóképzőt, és végre szakmájában dolgozhasson. Beszélgettek a gyerekvállalásról is, de Marissa még nem áll készen rá, bár tudja, hogy Bruce nem lesz fiatalabb.

Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top