Család

Piros rúzs lett a veszte a brit bűnözőnek

Megsértette a szabadlábra helyezés feltételeit egy brit bűnöző, ezért keresni kezdte őt a manchesteri rendőrség, közzé téve a férfi rabosításkor készült korábbi fotóját. Ekkor robbant fel az internet.

Jordan O’Reilly korábban 20 hónapos börtönbüntetést kapott erőszakos bűncselekményekért, de a múlt hónapban feltételesen szabadlábra került. Azt nem tudni, mivel, de megsértette a szabadulás feltételeit, ezért ismét keresni kezdte őt a manchesteri rendőrség.

Az egyenruhások, ahogy szokták, közzé tettek O’Reilly körözési fotóját az interneten, amitől kis híján lefagyott a Facebook. A 22 éves bűnöző ugyanis sarjadó bajusza alatt vörös rúzst visel az ajkain, ami elég volt ahhoz, hogy a felhasználók az egekig osszák és kommenteljék a Jokernek elkeresztelt bűnöző fotóját.

Forrás: Greater Manchester Police

A posztot több mint 1300-an osztották meg, több mint 3400-an kedvelték és 5800-nál is több hozzászólás született. Talán ennek köszönhető, hogy mára eltűnt a körözési felhívás a rendőrség Facebook-oldaláról, amiből arra következtetnek, hogy elfogták a vörös ajkú bűnözőt.

The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top