Család

Rendőr vitte el az ifjú párt az esküvőről

A brit menyasszonyt és vőlegényt egy helyi rendfenntartó fuvarozta az lagzi helyszínére, miután a nagy eseményre bérelt veterán autójuk lerobbant.

Sian és Josh Chapman múlt szombaton mondta ki a boldogító igent, de csak egy nem túl boldogító problémát követően. Az ifjú pár ugyanis egy, a XX. század ötvenes éveiben gyártott Austin Healey típusú autót bérelt ki, hogy ezzel érkezzenek meg az esküvő helyszínéről a lagziba, a nyolcvanéves járgány azonban a nagy napon egyszerűen lerobbant.

Chapmanék szerencséjére éppen arrafelé járőrözött Mark Wood, a lincolnshire-i rendőrség munkatársa, aki felajánlotta, hogy elszállítja a házasulandókat.

Az ifjú pár belépője egészen különlegesre sikerült (Fotó: Getty Images)

„Pánikba estünk, amikor meghallottuk, hogy mi történt velük – nyilatkozta a BBC-nek Gemma King, a menyasszony testvére. – Aztán megláttuk, hogy érkezik egy szirénázó rendőrautó. Amikor a tesóm kiszállt a kocsiból, azt hittük, hogy ez valami vicc. Sosem fogjuk elfelejteni ezt a pillanatot!”

King később a Twitteren köszönte meg a helyi rendőrség segítségét, ahová egy fotót is posztolt a rendőrautó mellett álló ifjú párról.

Volt, aki a kép láttán azzal viccelődött, hogy így a házaspár egy kalap alatt oldotta meg, hogy az esküvőn legyen „valami kölcsön és valami kék”. Kerrin Wilson, a lincolnshire-i rendőrség parancsnokhelyettese azt mondta, örömmel tölti el, hogy Wood közrendőrnek ilyen módon lehetett része az örömteli pillanatokban.

„Azt hiszem, sosem fogja elfelejteni, de az ifjú pár sem!” – tette hozzá mosolyogva Wilson.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top