Család

Nagy riadalmat okozott a kislány, pedig csak vásárolni ment

A négyéves kislány csak apukájának szeretett volna segíteni, de óriási pánik lett a dologból.

A négyéves Danika Brandon és ikertestvére csak egy szokásos napot töltöttek el az óvodában, ám a dolgok nem várt fordulatot vettek, amikor megérkezett értük az apukájuk. Alexis, az egyik kislány ugyanis ott várta az apjukat, Danikát azonban senki sem találta.

Az óvónők eleinte csak azt hitték, a kislány vécére ment, vagy épp a táskáját szedi össze, ám amikor percek múltán sem került elő, a keresésére indultak. Végül 45 perc elteltével találták meg az óvoda melletti szupermarketben.

Danika Brandon a saját kezébe vette a családi bevásárlást (Fotó: North News and Pictures/Facebook)

A kislány több mint 500 métert gyalogolt, közben egy forgalmas úton is átkelt, majd megfogott egy bevásárlókocsit, és elindult vásárolni, az elmondása szerint így szeretett volna segíteni az apukájának.

„Ez volt életem legrosszabb 45 perce” – nyilatkozta Vikki Martin, a lányok édesanyja a North News and Picturesnek.

A szupermarket dolgozói szerencsére felismerték a helyzetet, és vigyáztak a kislányra, amíg meg nem érkeztek érte.

„Az ügyfélszolgálati pulthoz vittük, és pont bemondtuk a hangosbeszélőn, hogy keressük a szüleit, amikor az óvónői éppen beléptek az üzletbe” – mondta a Morrisons nevű szupermarket szóvivője.

A lányok óvodájában azóta kivizsgálták az esetet, és szigorúbb biztonsági intézkedéseket léptettek életbe, hogy hasonló ne fordulhasson elő újra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top