Család

Valódi csoda: 6 év után megkerült az elveszett cica

Alice Thomas már rég lemondott Ajayről, amikor szembetalálkozott az interneten elveszett kedvencével.

Hat év után, egészen elképesztő módon, egy internetes hirdetésben talált rá elveszett macskájára egy brit nő – írja a Metro az SWNS nyomán.

A 24 éves Alice Thomas 2012-ben vesztette el Ajayt: a macska egy este egyszerűen nem ment haza hozzá. A fiatal nő ezután hosszú ideig plakátozott a környéken, és a neten is kereste kedvencét, de végül beletörődött, hogy többé nem látja az állatot.

Fotó: YouTube/SWNS TV

A lezártnak hitt történet néhány héttel ezelőtt vett váratlan fordulatot: Thomas a Facebookon belefutott egy hirdetésbe, amelyben egy John nevű tízéves macskának kerestek új otthont. Az állat már a közzétett fotókon is döbbenetesen hasonlított Ajayra, – fehér szőrzetében pontosan ugyanott volt két vörös folt, mint az eltűnt macskának –, néhány üzenetváltás után pedig teljesen egyértelművé vált, hogy a két cica egy és ugyanaz, mert kiderült, hogy Johnnak éppúgy nincsen farka, mint Ajaynek.

Ajay mindössze négy mérföldre élt volt gazdájától, és csodával határos módon azonnal reagált régi nevére, amikor hat év után újra találkoztak Thomasszal. „Szürreális élmény volt – mondta el a nő az SWNS-nek. – Rettenetesen boldog vagyok, hogy újra itt van velünk, nem semmi egy kaland volt ez. Az biztos, hogy most jó ideig nem fogom egy pillanatra sem szem elől téveszteni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top