Család

Ellopta a show-t az esküvőn a kisfiú, amikor az ifjú pár előtt megpuszilta a virágszóró kislányt – videó

Épp egy csókolózós fotóra állt össze a házaspár, amikor a fiúcska megragadta az alkalmat, és ugyanezt tette egy kislánnyal.

Egyik menyasszony sem szereti, ha valaki nagyobb figyelmet kap nála az esküvőjén, de ezúttal talán a kivétel erősíti a szabályt.

Alfred Lu és felesége a Fülöp-szigeteki Manilában házasodott össze. Az esküvői fotós, John Clegg arra kérte az ifjú párt, a koszorúslányokat és a vőlegény tanúit, hogy álljanak össze egy fényképre a templom előtt.

Kihasználta az alkalmat a 10 éves fiú (Fotó: Facebook/John Clegg)

A felnőttek előtt állt a 10 éves Mayco Pestano és egy kislány, Sheyn Buencamino. A gyerekek először eltakarták a kezükkel a szemüket, de lehet, hogy ez csak egy csel volt a komisz kisfiútól.

Amikor aztán az ifjú párnak azt mondta a fotós, hogy jöhet a hitvesi csók, a fiú is megragadta az alkalmat, és puszit nyomott a kislány arcára. A násznép hatalmas nevetésben tört ki, a fiú pedig ellopta a show-t a fiatal házaspártól.

A fotós azt mondta, óriási pillanat volt ez egy esküvőn, és mindenki nagyon mulatságosnak találta. Szerinte az egész teljesen ártatlan volt, és a kisfiú tökéletes időzítéssel vonta magára a figyelmet.

(Daily Mail)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top