nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Dinójelmezt húzhatott az autista kisfiú a családi fotózáson, szenzációs képek születtek

Dinójelmezt húzhatott az autista kisfiú a családi fotózáson, szenzációs képek születtek

Zseniális ötlettel érte el a fotós anyuka, hogy a fényképezéstől irtózó autista kisfia is szerepeljen a családi képeken.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A legtöbb szülőnek meggyűlik a baja azzal, ha családi fotókat szeretne készíteni gyerekeiről, de a fotós és anya Samantha Bishopnak még nehezebb a feladata. Két gyermeke van, Lola és Levi, de a kisfiú autista. Nehezen találja fel magát társas helyzetekben, nehézkes számára a nonverbális kommunikáció, és az ismétlődő feladatokat sem kedveli annyira.

forrás: facebook.com/roamingmagnoliasphotography

A fotós elmagyarázta a Bored Pandának, hogy Levi zavarban érzi magát szemkontaktus közben, és ha parancsra kell mosolyognia. „Nem tudom, mit csináljak az arcommal” – mondta a fiú korábban édesanyjának, aki zseniális ötlettel állt elő: vásárolt egy manapság nagyon menő T-Rex jelmezt, és megengedte fiának, hogy azt viselje a családi fotózáson. 

Csak gratulálni tudunk a kreatív anyukának, akinek fényképei is lenyűgözők lettek.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon