Család

Hihetetlenül dús, fekete hajjal jött világra a baba

Dús fekete hajjal jött a világra a kis Ely, akinek szüleit folyton megállítják az utcán, mert azt hiszik, kislányuk csak parókát visel a babakocsiban.

A kis Ely Cassilas májusban született a kaliforniai Oaklandben, de még világra sem jött teljesen, máris dús fekete hajáról volt híres. „Emlékszem rá, a szülésznő felkiáltott, hogy már úton van, és mennyi haja van!” Édesanyja úgy gondolta, hogy a dús hajkorona a szülés után kihullik, ahogy a csecsemők többségénél lenni szokott, de Ely haja azóta is csak nő.

„Már tíz centi hosszú. Az utcán megállítanak az idegenek és megkérdezik, hogy igazi-e a baba haja, vagy parókát tettünk rá” – meséli a büszke anyuka. A Daily Mailnek elmondta azt is, hogy édesanyjától úgy tudja, neki is sok haja volt születése után, viszont a férjére ez sosem volt jellemző.

„Néha kis Elvis Presley-nek hívom” – mókázik az édesanya, akitől többen is kérdezik, hogy levágják-e hamarosan kislányuk egyre hosszabb loknijait, de Carina Cassilas és férje nem terveznek hasonlót.

Forrás: https://www.facebook.com/carinacasillas1 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top