Család

Abban a kórházban házasodott össze a rákból felépülő pár, ahol 25 éve először találkoztak

Gyerekkorukban a kórházban kötöttek barátságot, meggyógyultak, aztán elváltak útjaik. Hosszú évekkel később ismét találkoztak ugyanott.

Egy Tennessee állambeli pár egy gyermekkórházban házasodott össze, 25 évvel azután, hogy a rákklinikán először találkoztak egymással, és mindketten meggyógyultak.

Joel Alsup 7 éves volt, amikor csontrákot diagnosztizáltak nála, Lindsey Wilkerson pedig 10 évesen küzdött a leukémia ellen. Mindkettőjüket a St. Jude gyerekkórházban kezelték, felépültek, de a fiú karját amputálni kellett.

Gyerekként hamar egymásra találtak a kórházban, és barátságban nőttek fel az évek során. Aztán amikor főiskolára mentek, eltávolodtak egymástól.

Nemrégiben viszont mindketten munkát vállaltak a St. Jude kórházban, a régi vonzalom pedig újra fellángolt. A barátságból szerelem, majd lánykérés és házasság lett.

Forrás: St. Jude’s Children’s Research Hospital

Nemcsak az esküvő helyszínének volt különös jelentősége. Szeptember 1-jén mondták ki a boldogító igent, ami Amerikában a gyermekrák-megelőzési hónap első napja.

Sosem gondoltam volna, hogy egyszer itt ülök majd a feleségeként, és azon a helyen házasodunk össze, ahol megmentették az életünket

– mondta meghatottan az új feleség.

(Fox News)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top