Család

Mellrákja miatt hagyta el a barátja

Amikor a férfi megtudta, hogy párjának mellrákja van, a lehető legvisszataszítóbb módon reagált.

Fiona és Max nagyjából egy éve jártak már együtt, és minden tökéletesnek tűnt.

„Max volt az első férfi, akivel randiztam a két évvel korábbi válásom óta, és alig akartam elhinni, hogy ekkora szerencsém van. Humoros, igazán sikeres az üzleti életben, és jól is nézett  ki – minden tekintetben megfelelő. Azt hittem, hogy egy kedves, figyelmes ember, aki mindenképp kitartana mellettem, bármi történjék is” – mesélte a nő a Honey magazinnak.

Egy nap azonban a kétgyermekes anya egy csomót vett észre a mellében. Nem késlekedett, azonnal kivizsgáltatta magát, és kiderült, hogy mellrákja van.

A kép illusztráció! (Pexels)

Elmondta a családjának, akik szeretetükről és támogatásukról biztosították. Amikor azonban Maxszel is közölte a rossz hírt, sokkolta a reakciója.

„Mit jelent ez számomra?” – tette fel a kérdést a férfi, majd közölte, hogy nem akar stresszt az életében, és valószínűleg nem ő a legmegfelelőbb ember, akinek ebben az életszakaszban Fiona mellett kell lennie.

„Hazament, hogy aludjon rá egyet, én pedig álomba sírtam magam. Ha el tudod képzelni, milyen rémes megtudni, hogy rákos vagy, képzeld el, hogy tetejébe még a barátod is szakít veled a rákod miatt.” 

Másnap Max felhívta Fionát, és közölte vele, hogy nem szereti annyira, amennyire gondolta, és jobb lenne, ha a nő az egészségére összpontosítana, őt pedig útjára engedné.

Fiona egyik mellét eltávolították, majd átesett a rekonstrukciós műtéten is. Kemoterápiára nem kellett mennie.

Pár hónappal később megismerkedett egy másik férfival, Nathannel, akivel boldogabb, mint valaha.

Maxszel soha többé nem találkoztak. A férfi még írt neki egy üzenetet, amelyben visszakérte néhány könyvét, de Fiona nem válaszolt rá.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top