Család

Megható videó: fél év után ölelhette újra a kisfiát a katona anya

Chelsey Speicher őrmester Jordániában teljesített szolgálatot, és örömkönnyekben tört ki a repülőtéren, amikor újra találkozott a kisfiával.

Egy rég nem látott ismerőssel vagy családtaggal találkozni mindig megindító esemény, pláne akkor, ha hosszú idő után egy édesanya látja újra a kisfiát.

Érzelmileg még felkavaróbb a helyzet, ha a szülő távol az otthonától, állandó veszélyben, katonaként dolgozik, és sosem tudhatja igazán, mikor lehet együtt a szeretteivel.

Az amerikai légierőnél szolgáló Chelsey Speicher őrmester Jordániában volt kiküldetésen, és 6 hónap után láthatta újra 2 éves kisfiát, Benettet.

A szívmelengető találkozást videón is megörökítették:

A felvétel akkor készült, amikor az édesanya megérkezett a repülőtér várójába. A kisfia szinte repül a karjaiba, az anya pedig örömkönnyekben tör ki, amikor újra átölelheti a gyermekét. Pár másodperccel később megérkezik a fiú édesapja is, és egy megható pillanatban újra egyesül a család.

(LadBible)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top