Család

Fiatal feleséget keres a 72 éves, milliárdos arisztokrata

Sir Benjamin Slade olyan nőre vágyik, aki örökössel tudja megajándékozni – és akinek van jogosítványa, tud helikoptert vezetni, illetve vadászik.

II. Károly leszármazottja, Sir Benjamin Blade egy évvel ezelőtt jelentette be, hogy feleséget keres. Az excentrikus, brit arisztokrata azonban a mai napig nem találta meg azt a nőt, aki örökössel ajándékozná meg. 

Sir Benjamin Slade a Good Morning Britain című műsorban

A 72 éves milliárdos kezdetben elég magasra tette a lécet, ugyanis számára az ideális nő 30 és 40 közé esik, 170 centi magas, tud autót, helikoptert vezetni és vadászni is. Az sem hátrány, ha ért az üzlethez.

Sir Benjamin Slade

A Good Morning Britain című műsorban azonban az idősödő arisztokrata elmondta, lejjebb adott az elvárásaiból, és már csak romantikára vágyik. „Olyat szeretnék, akivel romantikázni lehet, vásárolni szeretnék neki, egzotikus helyekre vinni, jókat enni…”

Igaz, az örökös még mindig feltétel, hiszen arra a kérdésre, hogy miért nem talált eddig megfelelő nőt, azt felelte, sokan túl öregek, már nem akarnak gyereket.

independent

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top