Család

Ultramaraton közben szoptatta meg 3 hónapos babáját

A 172 kilométeres táv közben még arra is jutott energiája az édesanyának, hogy tejet fejjen le neki.

Sportolók és szülők ezrei méltatják a brit ultramaratonistát, aki a verseny alatt megszoptatta a 3 hónapos kisbabáját.

Sophie Powers a 172 kilométeres Ultra-Trail du Mont-Blanc versenyen indult. Amíg mások regenerálódtak a pihenő során, ő nemcsak megszoptatta gyerekét, de még arra is jutott energiája, hogy tejet fejjen le neki.

Ha otthon vannak, Cormac 3 óránként kap enni, most viszont 16 órájába telt a 36 éves anyának, míg eljutott arra a pontra, ahol találkozhatott a kicsivel. A verseny közben kézzel fejte le a tejét a különböző frissítő pontokon, így a férje meg tudta etetni a babát.

Az édesanya azt mondta, hogy az ultramaratonisták bakancslistáján nagyon fontos helye van a Ultra-Trail du Mont-Blanc-nak. Két évbe telik annyi pontot összegyűjteni, hogy egyáltalán jelentkezhessen rá valaki.

2014-ben már elveszített egy indulási helyet, amikor terhes volt. Utána újra és újra próbálkozott, de sosem járt sikerrel. Végül 2017-ben – a mostani terhessége előtt – tudta meg, hogy indulhat az idei versenyen, és azért akart mindenáron rajthoz állni, mert nem akart ismét hosszú éveket várni.

(Fox News)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top