Család

Nem engedték leülni a 8 hónapos kismamát a buszon, így vágott vissza

A 8 hónapos kismama nem zavartatta magát: mikor a férfi nem tette odébb a táskáját, hogy leülhessen, ráült a táskára – és a férfi kezére.

Nehéz elképzelni, hogy egyeseknek nem zsigeri ösztön, hogy felpattanjanak a tömegközlekedésen, mikor meglátnak egy nyilvánvalóan várandós nőt. Mégis, rengeteg sztori kering a neten bunkóbbnál bunkóbb utasokról, akiknek mindennél fontosabb a saját, pár megállónyi kényelmük.

Byrdie Lee-Kennedy ausztrál tévériporter egy londoni buszon élte át a kismamák poklát: a 8 hónapos kismama az utolsó szabad ülést vette célba, amit egy férfi a táskájával foglalt el. Mikor a nő megkérte, had üljön le, a férfi visszautasította, hogy elvegye a táskáját.

Byrdie Lee-Kennedy / Twitter

A kismama azonban nem hagyta magát: ráült a férfi táskájára, sőt véletlenül a kezére is. Ekkor azonban már mindegy volt: a férfi egy életre megtanulta a leckét.

Byrdie azonnal megosztotta Twitter-követőivel, milyen bizarr helyzetbe keveredett, ahol természetesen közellenséggé nyilvánították a férfit. 

dailymail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top