Család

Gyomorfájással ment orvoshoz – kiderült, hogy 3 hét múlva szül

A 22 éves lány semmi jelét nem tapasztalta a terhességnek, ezért ő lepődött meg a legjobban, mikor kiderült, hogy 3 hét múlva szülni fog!

Laura Molloy azért ment orvoshoz, mert huzamosabb ideje rosszul érezte magát. A dublini egyetemista lány már nem tudta, mire gyanakodjon: igaz, hízott egy keveset, de mivel minden vérzése megjött és a terhességi tesztje is rendre negatív lett, a terhességet biztosan kizárta. Nem kellett volna.

Az orvosnál ugyanis kiderült, 37 hetes terhes. „Rettegtem, hogy azt mondják majd, gyomorrákom van, erre közölték, hogy 3 hét múlva gyerekem lesz!” – meséli a nő, aki ma már egy 3 éves kisfiú édesanyja.

Laura Molloy és barátja

A furcsa helyzetet az okozhatta, hogy a pozitív tesztet indikáló hormon távozott Laura szervezetéből, mikor a tesztet készítette. Emellett kiderült, hogy kisbabája a méhlepény mögött helyezkedett el, ezért nem érezte egy rúgását sem, és ezért nem volt annyira látványos a pocakja. 

„A barátommal épp a nyaralást tervezgettük, erre kiderül, hogy nincs nyaralás, viszont jön a baba.” Az első sokk után, 3 évvel később Laura azt mondja, szerencsésnek érzi magát, és kisfia hatalmas ajándék, amit az élettől kapott.

thesun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top