Család

Döbbenetes képeket osztott meg hasáról a kismama, aki hármas ikrekkel terhes

A 36 éves norvég nő Instagram-oldalán hétről hétre dokumentálja, mennyit nőtt a hasa.

„Mikor kiderült, hogy hármas ikreket várok, először azt hittem, ez valami vicc. Teljesen biztos voltam benne, hogy nem fogom kibírni, és hogy a hasam a végére egész egyszerűen le fog szakadni” – idézi a Daily Mail című brit bulvárlap a 36 éves norvég kismamát, Mariát, aki Instagram-oldalán az első perctől kezdve dokumentálja a spontán fogant hármas ikrei fejlődését.

Vagyis egész pontosan azt, ami a fejlődésükből a külvilág számára is látszik: a pocakja növekedését. Maria az oldalán elárulta, férjével, Mikaellel, akivel az év elején házasodtak össze, csak egy testvért szerettek volna kétéves kisfiuknak, Mikaelnek. „Mikor az orvosi vizsgálaton megtudtam, hogy valójában nem egy, hanem egyszerre három gyermeket várok, kis híján elájultam.

 

Az első sokk után az anyuka úgy döntött, hétről hétre dokumentálja majd az ikrek növekedését és ezzel együtt a teste változásait. „Ma már nagyon boldog vagyok, hogy így döntöttem: a fotók tökéletesen bemutatják, milyen hirtelen és nagyot nőtt a hasam. Egyébként nagyon furcsa, hogy milyen hatalmasra nőtt a hasam, az pedig még furcsább, hogy az izmaim a helyén tartják, és nem esik csak úgy le.

Maria az Instagram-oldalán egyébként nemcsak a hasa növekedését, hanem más, a terhességgel kapcsolatos tapasztalatait is megosztja követőivel. Többek között beszámolt például azokról a terhességi kiütésekről, amik a hasáról indultak, majd végül a karjait és a lábait is elborították. Az olykor nyers és minden körülmények között őszinte posztjai már néhány hét után mágnesként vonzották a követőket, akik támogató üzenetekkel igyekeznek erőt adni a kismamának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top