Család

Férfiak őszintén: A titokzatosság nem annyira vonzó, mint a nők hiszik

A randizás egyik legingoványosabb része az, amikor próbálod kitalálni, hogy a veled szemben ülő nő vagy férfi mit akar tőled. Barátok legyetek, vagy indulhat a párkapcsolat? Férfiak tanácsai következnek nőknek.

Nincsenek bevált receptek, nincs egyezményes jel, hogy ha a nő a jobb fülét meghúzza, akkor érdekli a pasi, ha viszont a balt, akkor csak szimpatikus neki, és maximum barátként számít rá. Nemcsak a férfiak, a nők is ugyanúgy nehezen értelmezik a jeleket, és gyakran hetekig-hónapokig húzódik a dolog, mire egyértelművé válik, hogy mi lesz a két ember között. A Redditen ezért tette fel a nagy kérdést egy nő, hogy mégis hogyan kellene jeleznie egy pasinak, hogy többre vágyik, mint barátság. Férfiak válaszoltak neki őszintén.

1. Felejtsd el a játszmákat!

„A randizás során azt tanultam meg a játszmákról, hogy ami egyértelmű a nőnek, az érthetetlen a férfinak, és fordítva. Ezért aztán teljesen felesleges játszmázni, mert csak összezavarod vele a másikat.”

2. Küldj egyértelmű jeleket!

„Minden férfinek vannak horrortörténetei arról, hogy félreértették a nők jeleit, és megszégyenülten kellett elkullogniuk a helyszínről. Mert ha babrál a nő a hajával, és másfelé néz, akkor az nekünk szól, vagy meglátott valakit az étteremben? Vagy ha rám kacsint, akkor érdeklem, vagy csak viccelődik? Azt hiszem, sokszor az a gond, hogy a nők túlbonyolítják a jeleket, sokkal egyértelműbben kellene jelezniük, ha tetszik nekik egy pasi.”

nők férfiak jelek

Képünk illusztráció – Forrás: Unsplash

3. A titokzatosság nem mindig nyerő

„Bár azt szokták javasolni a nőknek, hogy legyenek titokzatosak, valójában a férfiak általában annak kezdenek udvarolni, akin észreveszik, hogy nyitott rájuk. Ha úgy tesz a nő, mintha nem érdekelné a férfi, azzal nem a vadászösztönt ébreszti fel benne, hanem azt üzeni, hogy nem izgatja a dolog.”

4. Legyél egyenes!

„Férfiként azt mondnám, hogy az egyenes a jó út. Van olyan élményem, hogy egy nő randira hívott, csak így, egyszerűen, és remekül alakult köztünk a kapcsolat. Nagyon vonzónak tartottam, hogy egyenes volt velem. Ha meg ilyen helyzetben egy pasi visszautasít, akkor legalább hamar tudod, mi a helyzet, és gyorsan továbbléphetsz.”

5. Ne várj!

„A barátnőm megunta, hogy nem merem randira hívni, úgyhogy végül ő hívott el engem. Végül 10 hónapig voltunk együtt, össze akartunk költözni, már a macskáját is örökbe fogadtam szinte. Az egy dolog, hogy mi szakítottunk, de attól még nagyon szexi, ha egy nő kér randit egy férfitól.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top