nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
28 év után véletlenül találkozott újra a nővér és a koraszülött

28 év után véletlenül találkozott újra a nővér és a koraszülött

Korababaként ő gondoskodott róla, most pedig egy helyen dolgoznak.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Milyen kicsi a világ! – ezzel csak most szembesült az intenzív osztályon dolgozó nővér, Vilma Wong. Kiderült, az új kollégáját már 28 évről korábbról ismeri. Az 54 éves asszonyt szinte sokkolta a felismerés, amikor az osztály új orvosában, Brandon Seminatore-ban felfedezte, hogy ő az a kisbaba, akit a születése utána a kórházban gondozott, mivel koraszülöttként, 26 hetesen jött a világra.

Vilma akkor a kaliforniai Palo Altóban lévő Lucile Packard gyerekkórház koraszülött intenzív osztályán dolgozott. Amikor meglátta az új doktor nevét, azonnal ismerősnek tűnt, de nem tudta megmondani, hol látta a férfit korábban. Amikor egy beszélgetés során kiderült, hogy mindketten abban a kórházban dolgoztak, ahol Brandon született, már összeállt a kép Vilma számára. Sőt a férfinek – aki időközben gyermekneurológus lett – volt egy fotója kettőjükről: ott ült korababaként a nővér ölében.

Forrás: SWNS

 „Megkérdeztem, hogy rendőrtiszt volt-e az apja, erre nagy csönd lett, mire ő azt a kérdezte: maga ugye Vilma? Először teljesen lesokkolt a felismerés, de nagyon örültem, hogy megtudtam, én gondoztam mintegy 30 évvel ezelőtt” – mesélte a meghatódott nővér.

Szürreális élmény volt Vilmával találkozni. Soha nem gondoltam, hogy egyszer újra találkozhatok a nővérrel, aki gondoskodott rólam kisbabakoromban. Sajnos nem láthatjuk valamennyi betegünk felnövését. Nagyon boldog voltam, hogy megoszthattam ezt a pillanatot Vilmával” – mondta Brandon.

(via)

Megosztás Facebookon