Család

Álmai autójával lepte meg apját a szülinapján – videó

Egész életében ilyen kocsiról álmodott az idős férfi, fia így viszonozta a sok segítséget és anyagi támogatást, amit éveken át kapott tőle.

Jason Madsen tényleg egy olyan ajándékkal lepte meg apját, Bobot a 62. születésnapján, amelyre már régóta vágyott: egy Chevrolet Chevelle autóval. A 33 éves floridai férfi és apja mindig is nagyon közel álltak egymáshoz. Mostanra Jason remek karriert futott be az ingatlanszektorban, így anyagilag megengedhette magának, hogy teljesítse édesapja álmát.

A családtagok által készített videóban jól látszik, hogy az idős férfi teljesen meghatódott, amikor meglátta a ház előtt parkoló szülinapi ajándékát masnival átkötve. Körbesétálja, simogatja, beül beindítani és hallgatni a motort, majd pedig elviszi egy körre a fiát.

Apu világéletében egy ilyen kocsira vágyott, Jason pedig ezt sosem felejtette el. Mindenképpen meg akarta hálálni, s a lehető legnagyszerűbb módon, amit apu értünk tett, ugyanis egész életében keményen dolgozott, sőt még most is. Amikor Jason anyagilag már jobb helyzetbe került, elkezdett kutakodni, hol talál ilyen típusú autót. Százszázalékos meglepetés volt, az egész család titkolta apu elől, hogy mi lesz az ajándék. Jason jól kifundálta. Kivárta a legtökéletesebb alkalmat, hogy meglepje a mit sem sejtő apánkat, aki szinte sokkot kapott meglepődöttségében” – árulta el öccse, Josh.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top