nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
12 órával a szülés után már esküvőn volt koszorúslányként

12 órával a szülés után már esküvőn volt koszorúslányként

Csak egy órát aludt az újdonsült anyuka, aztán már rohant is sógornője szertartására az újszülöttel.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Az angliai Workingtonban élő 26 éves Rachael Glaister múlt pénteken éjfél előtt 10 perccel hozta világra kislányát, másnap délben azonban már programja volt: sógornője, Leanne és párja, Sean esküvőjén volt jelenése mint koszorúslány.

Amikor péntek reggel elindult a szülés, Rachael még nem tudta, hogy ott lehet-e a másnapi esküvőn. Kislányát egy héttel korábbra várták, tehát nem számított arra, hogy „rohanni kell egyik helyről a másikra”. De mint tudjuk, „ember tervez, Isten végez”.

Forrás: Mirror

Az újdonsült anyuka köszönetet mondott a kórház szuper nővéreinek, nélkülük ugyanis nem tudott volna ott lenni a calderbridge-i Sella Park Hotelben tartott esküvőn. „Mindenki pánikolt, és azt hitte, nem leszek ott, de a szülészet személyzete briliáns volt, nem lehetek elég hálás nekik. Tökéletesen felkészítettek engem, és arról is alaposan meggyőződtek, hogy teljesen rendben van-e a kisbabám. Mondhatni, az egész világ azért szurkolt, hogy ott lehessek. Leanne a sógornőm, nem akartam kihagyni az esküvőjét” – mesélte.

Nagyon megható volt, amikor Rachael az oltárhoz vonult, karján az egynapos kisbabánkkal a nővérem esküvőjén. Még az édesanyám is csak a szertartás előtt negyedórával látta az unokáját” – mondta el Rachael férje, Jason, hozzátéve: „Csak egy órát aludtunk előző éjjel, de nem voltunk álmosak a pörgés miatt. Haza kellett rohannom, hogy elvigyem a kórházba Rachael ruháját, sminkcuccát, sőt a kisbabának a cuccait is.” Az újdonsült anyuka pedig azt is elárulta, hogy Rose nagyon jó kisbaba volt az esküvőn, egyáltalán nem sírt.

(via)

Megosztás Facebookon