Család

Szivárványos bababulit szervezett a szivárványbabát szült anyuka

Az anyuka a kismamafitnesz-órán megismert anyukákat és újszülött babáikat hívta meg egy közös bulira, amelynek a témája a szivárvány volt.

Alicia Lewis, baltimore-i anyuka harmadik gyermekével volt várandós, mikor beiratkozott egy kismamáknak szóló fitneszcsoportba. Alicia, bár izgatottan várta kisbabáját, közben gyászolt is, hiszen elvesztette második kisbabáját.

A csoportban az anyuka sokat mesélt a tragédiáról, és rengeteg támogatást kapott a többi kismamától. Ezért határozta el, hogy a gyerkőcök születése után szervez egy közös bulit, a témának pedig a szivárványt választotta (szimbolizálva a megszületett „szivárványbabát”, azaz a vetélés utáni terhességből születő kisgyereket, aki reményt ad egy boldog újrakezdésre, akár a vihar után előbukkanó szivárvány).

Minden kisbaba kapott egy saját tortát, melyek a szivárvány különböző árnyalataiban készültek, és a babák ruhái is ehhez passzoltak. Természetesen nem buli a buli fotózás nélkül, így imádni való fotókon örökítették meg a kicsiket. Alicia számára pedig a buli nemcsak a babákról, hanem a barátság erejéről is szólt, hiszen öt új baráttal gazdagodott a terhessége során.

cafemom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top