Család

DIY-módszerrel esett teherbe a nő meleg barátjától

Mesterséges megtermékenyítés helyett inkább DIY-módszert választott a baráti pár a gyerekvállaláshoz.

Forrás: PA Real Life/Collect

Kerry Allen és Ali Thomson egy alkoholgőzös estén úgy döntöttek, hogy egyiküknek sincs mire várnia, ideje lenne gyereket csinálni. Némi keresgélés után valószínűleg a legbizarrabb formáját választották a teherbeesésnek. Egy DIY-eljárás szerint a férfi spermiumait egy műanyag dobozból kifecskendezve juttatták Kerry hüvelyébe.

A 29 éves Kerry gyorsan teherbe esett, de a 19. héten az orvos rossz hírt közölt, miszerint a magzat szíve megállt, így végül halva született a csecsemő. A pár úgy döntött, hogy ugyanazzal a módszerrel próbálkoznak másodjára is. Szerencsére a következő terhesség komplikációmentesen zajlott le, és májusban megszületett a gyermekük.

„Mindketten nagyon régóta szerettünk volna már gyereket, és Lanah-t először látva hatalmas szeretettel teltünk el. Csak egy olcsó fecskendő az Amazonról, egy műanyag doboz, és az eredmény egy csodálatos baba” – mondta el Kerry.

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top