Család

Szerelmét kísérte el a 19 éves lány, akit pótkerék ölt meg az M1-esen

Réka pár napja érkezett haza párjával a közös nyaralásról, és igyekeztek minden percet együtt tölteni. Ezért kísérte el szerelmét a munkába.

Tragikus baleset történt hétfőn az M1-es autópályán Bábolna közelében. Ahogy arról mi is beszámoltunk, egy 19 éves lány meghalt, mert egy elszabadult pótkerék az autójukba csapódott. A kerék áttörte a szélvédőt, nekicsapódott a fülkében utazó lánynak, és hiába érkezett mentőhelikopter hozzá, a helyszínen életét vesztette.

P. Rékát a lakóhelyén, egy kis Pest megyei településen mindenki gyászolja. A lány idén kezdte volna el az iskolát, hogy régi álmát megvalósítsa, és sminkmester legyen – írja a Blikk.

Az elszabadult pótkerék éppen az autóban utazó fiatal lányt találta el (Fotó: Police.hu)

A csinos lány élete legboldogabb időszakát élte. A lap szerint párjával szombaton érkeztek haza a nyaralásról, és minden percükben igyekeztek együtt lenni.

Réka ezért elkísérte a munkába a párját, akinek Ausztriában lett volna egy fuvarja. A baleset után az autót vezető fiú sokkot kapott, hiszen a szeme láttára halt meg a szerelme.

A Büntető Törvénykönyv szerint közúti veszélyeztetést követ el, aki a szabályok megszegésével mások életét, testi épségét veszélynek teszi ki. Ha halálos áldozatot követel a baleset, 5–10 év lehet a büntetés.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top