nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
5 jel, hogy a férfi tényleg szerelmes

5 jel, hogy a férfi tényleg szerelmes

Hogyan mondhatod meg egy férfiről, hogy épp tényleg szerelmes? Természetesen a viselkedése árulkodik az érzelmeiről. Ha ezt az 5 dolgot csinálja, akkor bizony szerelmes a férfi.
Olga
Olga
f Ajánlom

1. Nem fél megmutatni a gyengeségeit

Úgy nevelik a férfiakat, hogy le kell nyelniük a fájdalmukat, és minden körülmények között erősnek kell látszaniuk. Ha viszont szerelmes lesz egy férfi, akkor nem fél megmutatni a gyengébb oldalát sem, mert teljesen nyitott akar lenni veled, a szerelmével.

2. Mindennap szépnek lát

A szépségideáloktól függetlenül minden helyzetben szépnek lát, ha szerelmes beléd. Akkor is, ha nincs rajtad smink, és kontaktlencse helyett szemüvegben gubbasztasz a kanapén, melegítőben és kócosan, a reggeli kávédat szorongatva. Ne utasítsd el ilyenkor a bókjait, engedd meg neki, hogy szeressen akkor is, amikor magadat egy nagy káosznak érzed.

férfi szerelem jelek

Képünk illusztráció – Forrás: Unsplash

3. Áldozatokat hoz a boldogságodért

Az igaz szerelem önzetlenné tesz mindenkit, és ha egy férfi szeret egy nőt, akkor sok áldozatra képes a szerelme boldogságáért. Ne várj hollywoodi moziba illő nagy tetteket, inkább értékeld a kis megnyilvánulásokat, azt a szelet csokit vagy az elhalasztott értekezlet helyetti randizást, amit neked szán.

4. A legnagyobb rajongód

A sikereidet a magáénak érzi, izgul és drukkol érted, legyen szó munkáról vagy tanulásról. Mivel a boldogságod fontos neki, ezért ő lesz a legnagyobb rajongód és támogatód, aki azt szeretné, hogy az életed minden területén jól boldogulj.

5. Odafigyel rád

Figyel és magába szív minden információt rólad, hogy aztán később egy meglepetés formájában emlékeztessen rá, hogy annyira fontos vagy neki, hogy mindent észben tart, ami csak boldoggá tehet téged.

Megosztás Facebookon