Család

Megszégyenítették az anyukát, mert engedte egyedül kutyát sétáltatni 8 éves kislányát

Az egyik szomszéd gondatlanság miatt hívott rendőröket az anyukára.

A legrosszabb, minden lében kanál szomszédodon is túltesz az chicagói nő, aki kihívta a rendőrséget és a gyermekvédelmi hatóságot egy anyukára, amiért egyedül utcára engedte a 8 éves kislányát, hogy megsétáltassa a kutyájukat

Corey Widen azért engedte meg a 8 éves kislánynak, hogy egyedül vigye le Marshmallow nevű kutyájukat sétálni, hogy egy kis önállóságra szoktassa. Az ötlet nem nyerte el egyik szomszédjuk tetszését, aki bejelentést tett a rendőrségnél, hogy egy 5 éves kislányt látott egyedül sétálni az utcán. A anyuka halálra rémült, mikor ezek után kopogtattak nála a rendőrök.

Az anyuka elmondta, végig látta a kislányt az ablakból, ezért nem érti, mi szükség van a rendőrségre. A rendőrök hiába találtak mindent rendben, a kellemetlenkedő szomszéd még a gyermekvédelemnél is jelezte az esetet, ahol szerencsére szintén nem találtak okot további intézkedésekre.

yahoo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top