Család

Megható dolgot tett a pincérnő a Down-szindrómás vendégével

Hihetetlen, mennyit számít egy kedves és szívből jövő, apró gesztus!

Regina Thomason a minap betért Down-szindrómás bátyjával az IHOP nevű amerikai palacsintázó-üzletlánc abilene-i éttermébe. Az 50 éves Dwayne-nek azonnal megtetszett a pincérnő névkitűzője, amin a Millie Young név volt olvasható.

A Down-szindrómás férfi odavan a kitűzőkért és a jelvényekért, így nem csoda, ha erre figyelt fel egyből. „Megmondta a pincérnőnek, hogy mennyire tetszik a névtáblája, majd elárulta neki, hogy a neve: Amerika kapitánya. Mikor távozni akartunk a palacsintázóból, a pincérnő odajött hozzánk, és rátűzött egy névtáblát Dwayne pólójára, amin az szerepelt, hogy Amerika kapitánya. A bátyám nagyon boldog volt. Köszönjük, Millie! Jó napot szereztél Dwayne-nek!” – olvasható Regina, Facebookon megosztott posztjában.

A bájos történet azonnal virálissá vált. „Könnyeket csalt a szemembe!”, „Milyen kedves hölgy!”, „Néha elég egy apróság, hogy boldoggá tedd a másik napját és megváltoztasd az életét” – olvasható a hozzászólásokban.

Amikor elindult kifelé, úgy köszöntem el, hogy »Viszlát, Amerika kapitány!«, ő pedig csak kuncogott. Jó érzéssel töltött el” – vallotta a pincérnő.

Dwayne-nek egyébként egy rendőrségi kitűzője is van a gyűjteményében, amit a breckenridge-i rendőrkapitányságtól kapott, ahol korábban tiszteletbeli rendőrtisztté nevezték ki.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top