Család

Annyira táncolt a menyasszony, hogy mindkét lábát eltörte

Olyan vehemensen ropta az ara a lagziban, hogy a kórházban kötött ki.

A kedvenc dalai szóltak a görögországi Szantorinin tartott esküvői partiján a friss házas Lyndsey Hendersonnak, így nem csoda, hogy beleadott apait-anyait a táncba, hogy lenyűgözze mind a 100 vendéget. Amikor azonban a hangszórókból a B*Witched’s C’est La Vie című száma csendült fel, a 30 éves, Birminghamben élő általános iskolai tanárnő rátett még egy lapáttal: túlbuzgóságában még egy ugrást is bemutatott, aminek következtében mindkét lába eltört az esti lagziban. A pontos diagnózis: hajszálrepedés a jobb lábában és 3 törött csont a balban.

Forrás: The Sun

Az újdonsült feleség azonban mindebből semmit sem vett észre, meg sem érezte a fájdalmat, egészen hajnali 2 óráig ropta törött lábakkal. Csupán 2 nappal később ment el a kórházba, ahol rögzítő gipszet kapott mindkét lábára, 6 hétig kell hordania.

Forrás: The Sun

Teljesen megőrültem, amikor a DJ éjjel 11 óra körül berakta az egyik kedvenc számomat, ez volt az első, amit kazettán vettem meg 1998-ban. Aztán Michael Flatley-be »mentem át« a koszorúslányaimmal. Az ugrás utáni leérkezésnél éreztem, hogy valami nem stimmel, elég viccesen értem földet, de folytattam tovább a táncot még legalább 6 számra, a végén pedig apukámmal táncoltam a Wonderful Tonight-ra, másnap azonban már nem tudtam lábra állni” – mesélte Lyndsey. „Két és fél évig terveztük a görögországi esküvőnket, hogy minden tökéletes legyen, de végződhetett volna rosszabbul is” – tette hozzá viccesen.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top