Család

Szuperhősök lepték meg a magányosan szülinapozó kisfiút

Csak két osztálytársa jelent meg a bulin, erre Wonder Woman és társai ott termettek és felköszöntötték. Ilyen menő szülinapja senkinek sem volt!

Egy cosplaycsapat elhatározta, hogy szülinapja alkalmából meglepi a 7 éves, houstoni Maxet. A kissrác ugyanis teljesen össze volt törve, hogy a meghívott barátai közül csupán ketten jöttek el a bulijába.

Anyukája, Susann szervezte a szülinapi rendezvényt, egy közeli trambulinparkba hívta meg Max 30 osztálytársát. Közülük azonban csak egy diák tudott eljönni, aki magával hozta a kishúgát. Az asszony ekkor felhívta a helyi rádiócsatornát, és elmesélte Max csalódottságát.

Forrás: ladbible

Meghallotta a betelefonáló szomorú anyuka történetét Brandi Coatsworth, aki az egyik houstoni jótékonysági cosplay csapat tagja. Nagyon megindította Max sztorija és úgy döntött, segíteni fog. Brandi, aki Wonder Womannek szokott beöltözni, összecsődítette a társait, többek között Deadpoolt, Batmant, Macskanőt és Amerika kapitányát, hogy lepjék meg Maxet az egy hónappal későbbi, második számú szülinapi buliján.

Forrás: ladbible

A kisfiú iszonyúan boldog volt, amikor feltűntek a partiján a szuperhősök, mindegyik megölelte, majd készültek a közös fotók. Nyoma sem volt Max arcán az első buli miatti szomorúságnak.

Forrás: ladbible

Amikor elolvastam Brandi e-mailjét, szinte elájultam. Alig mertem elhinni, hogy ilyesmi megtörténhet. Nem lehetek elég hálás a cosplay-csapatnak” – mondta meghatódva Susann.

A szuperhősöknek öltözött cosplayesek valódi szuperhősöknek bizonyultak, amikor megmentették Max nagy napját!

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top