Család

Zseniális módon kérte meg sci-fi-rajongó barátnője kezét

Szimpla helikoptertúrának indult a férfi szülinapja alkalmából, de lánykérésbe torkollott egy gabonamező felett.

A 28 éves Anisha Seth abban a hitben szállt be a helikopterbe, hogy egy szülinapi repülést tesznek az angliai cheshire-i vidék felett, így ünnepelve párját, a 28 éves Varun Bhanotot. A sci-fi-rajongó fiatal nőt azonban 200 láb magasságban egy üzenet fogadta: ahogy letekintett az alattuk elterülő, hatalmas búzamezőre, az „Anisha, hozzám jössz?” kérdés rajzolódott ki. Mire könnyezve visszafordult az ablakból, barátja kezében már ott volt az eljegyzési gyűrű.

Mint kiderült, Varon már 3 hónappal korábban „lezsírozta” a helyi földművesekkel, hogy gabonakör helyett ezt az üzenetet vágják bele sci-fi-imádó kedvese számára, sőt azért ezt a helyszínt választotta, mert közel van Jodrell Bank csillagvizsgálóhoz, Anisha ugyanis szívesen fürkészi az eget.

A meglepetések sora itt még nem ért véget: a búzamezőn a landolás után a felirat közepén egy pezsgős piknik várta a fiatal nőt, amit ugyancsak a párja szervírozott.

Teljesen lesokkolt, ő egy kreatív zseni” – mondta örömkönnyek közepette Anisha.

A fiatalok jövőre tervezik az esküvőt.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top