Család

A 93. szülinapján tartóztatták le, és élvezte – fotók

Állítja, ez volt a legszebb ajándék, amit csak kaphatott.

Odavan a „Zsaruk” című reality-show-ért Simone Dumont. Így nem csoda, hogy az idős amerikai asszonyt 93. születésnapja alkalmából egy élethű letartóztatással lepte meg a lánya. Anne kipuhatolózta az Augusta Maine-i rendőrkapitányságon, hogy meg tudnak-e valósítani egy ajándék letartóztatást, persze vádak nélkül. Elmondta a rendőröknek, hogy az anyjáról lenne szó, aki annyira csodálja és támogatja a hatóság munkáját, s mindig arról álmodott, milyen lehet egy rendőrautó hátsó ülésén ülni, pont ott, ahova a bűnözőket szokták berakni.

A rendőrök örömmel teljesítették Anne kérését, így semmi akadálya nem volt, hogy „letartóztassák” Simone-t, aki végre megtapasztalhatta, milyen érzés gyanúsítottnak lenni. Sőt azt a kiváltságot is megkapta, hogy játsszon a szirénákkal. Ezt pedig maximum csak az teheti meg – a rendőrökön kívül –, aki ellop egy rendőrautót.

Az idős asszony nagyon élvezte a bűnöző szerepét, öleléssel búcsúzott a különleges szülinapi ajándékról gondoskodó rendőrtől, lányának pedig azt mondta: „Bearanyoztad az életemet!

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top