nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Esküvője közben vágatta le a haját az ara

Esküvője közben vágatta le a haját az ara

Ismerjük azt a hagyományt, miszerint az újdonsült feleség éjfél után menyasszonyi ruháját menyecskeruhára cseréli. Egy ara most még magasabb szintre emelte esküvőjén az átváltozást.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Kayla Palace unalmasnak tartotta volna azt a megoldást, hogy csak egy kicsit változtasson a külsején, így titokban készült a nagy átváltozásra. A ceremónián a menyasszony még hosszú fürtökkel mondta ki a boldogító igen, de aztán elvonult, majd fele olyan hosszú hajjal jelent meg később, mindenkit megdöbbentve. 

Forrás: Katie Kett Photography

A hajvágás mindössze 15 percig zajlott, amit Kayla, nővére és stylistja gondosan megtervezett előre, így esett választásuk arra, hogy szárazon kell levágni a nő haját. A meglepetés jól sült el, mindenkinek nagyon tetszett Kayla frizurája, aki első táncát, mint feleség, már új külsejével lejtette el.

Forrás: Katie Kett Photography

The Sun

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon