Család

Szédítő magasságokban készít esküvői fotókat egy fotóspár

Esküvői fotók egy kastélyparkban vagy a tengerparton? Jay és Vicki Philbrick praxisában egészen máshogy néz ki egy esküvői fotózás: felér egy sziklamászó expedícióval.

Egyre több házaspár szeretné, ha az első közös fotóik páratlanok lennének. Vannak, akik egészen extrém magasságokig képesek elmenni a cél érdekében, és ezt most a szó legszorosabb értelmében értjük.

Ők azok, akik Jay és Vicki Philbricket választják esküvői fotósaiknak. A Philbrick házaspár 15 éve foglalkozik fotózással, 2008 óta pedig egy egészen különleges szolgáltatást is kínálnak: a párok esküvői fotóit több száz méter magasban, sziklaormok szélén készítik el.

Hozzá kell tenni, hogy Jay hivatásos sziklamászó-oktató, így a párok a legnagyobb biztonságban vannak a képek készítése közben. Aki ilyen extrém fotókra vágyik, annak nem csak a bátorságát kell összeszednie, hanem a rugalmasságát is. Egy ilyen fotózás ugyanis általában hajnal fél 4-kor indul, és közben nincs lehetőség a smink megigazítására.

A fotós házaspárnak gyakran felteszik a kérdést, miért nem használnak inkább Photoshopot a képek elkészítéséhez, de ők csak legyintenek. Szerintük nem az elkészült fotón van a hangsúly, hanem a közös élményen, amit a fotózás nyújt.

foxnews

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top