Család

Bakancslistát készített beteg kutyájának, hogy boldoggá tegye a hátralévő idejét

Halálos betegségben szenved, de gazdái mindent megtesznek azért, hogy kedvencük békében és boldogságban töltse utolsó hónapjait.

A 11 éves Victoria hosszú időn keresztül tenyészkutyaként szolgált, ez idő alatt 18 alomnyi, vagyis 100-200 kutyát szült. Fiatalkorában megtámadta egy másik kutya, de a sebet soha nem kezelték, aminek következtében bal szemére megvakult.

Tavaly óta Victoria degeneratív myelopathiában szenved, ami testének hanyatlásához vezetett. Emiatt többé nem volt hasznos a tenyésztés céljából, így menhelyre került. A hely társalapítója, Grace Kelly Herbert és férje, Steve úgy döntöttek, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki a haldokló kutya életének utolsó szakaszából.

Bakancslistát készítettek Victoriának, hogy sorra valósítsák meg a rajta szereplő, szórakoztató dolgokat. Ilyen például annak kipróbálása, hogy milyen rendőrkutyának lenni.

„A halálos beteg kutyákat, mint Victoria, megéri megmenteni, mert még mindig rengeteg élet lakozik bennük. Ő egy csodálatos kutya. Lojális és barátságos, és nagyon sok szeretet van benne. Ha szerencsénk van, akkor az év végéig velünk marad. Minden együtt töltött nap ajándék vele” – mondta el Grace Kelly Herbert.

SWNS

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top