Család

Nem beszél a 10 éves kislány, akit egy autóban erőszakoltak meg Dombóváron

Egyes források szerint a kislány nagymamájának párja lehet az elkövető.

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, a rendőrség a múlt héten eljárást indított egy dombóvári férfi ellen, aki június elején megerőszakolt egy 10 éves kislányt. A férfi a rendőrség közleménye szerint filmnézés ürügyén csalta autójába a gyermeket, ahol arra kényszerítette, hogy vetkőzzön le, majd közösült vele. Amikor a kislány menekülni próbált, a férfi kést szorított a nyakához.

A Bors most újabb információkat tudott meg a gyomorforgató esetről, igaz, a részletek egyelőre kissé homályosak. A lap szerint az 58 éves elkövetőt – a kislány nagymamájának a párját – akkor vették őrizetbe a rendőrök, amikor a kislány apja megtámadta őt, miután tudomást szerzett az esetről. Ez múlt csütörtökön, hetekkel az erőszak után történt.

A környéken lakók szerint „rengeteg rendőrautó és kommandós” érkezett a házhoz. Az egyik szomszéd azt mondta, az édesapa néhány nappal ezelőtt szabadult a börtönből, lopás miatt ült, a család pedig nagyon rossz anyagi körülmények között él négy gyermekkel, akik közül a 10 éves áldozat a legidősebb.

A kislány apja azt mondta a lapnak, a lánya azóta nem beszél, hogy elmondta szüleinek mi történt. Azt azonban nem tudni, hogy erre mikor került sor.

A férfi jelenleg előzetes letartóztatásban van, kiskorú ellen elkövetett szexuális erőszakkal vádolják.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top