Család

Kizavarták az uszodából a két anyát, mert a vízben szoptattak

A két kismama úgy gondolja, megalázták őket, mikor nem engedték, hogy az uszoda medencéjében szoptassák meg a gyermekeiket.

A nyilvános szoptatásról szóló vitának kétségtelen, hogy lettek eredményei. Bár még mindig sok a kritikusa, egyre több helyen elfogadják, sőt bátorítják ezt a teljesen természetes aktust. De vajon kinek van igaza ebben a kérdésben: szabad-e egy uszoda úszómedencéjében szoptatni?

Natalie Forester és Chloe Hattersley az angliai Stoke-on-Trent városka uszodájában vettek részt a totyogóiknak tartott úszóedzésen. A 30 éves Natalie és a 19 éves Chloe ugyanarról számoltak be: gyorsan megpróbálták a vízben megszoptatni a gyerekeiket (az egyik 18, a másik 17 hónapos), mikor kitessékelték őket a medencéből.

medence uszoda nyilvános szoptatás

Nathalie Forester és 18 hónapos kisfia

Natalie így emlékszik vissza: „Azért a vízben szoptattam meg, hogy meg ne fázzon, és tudja utána folytatni az úszást. Mikor kiküldtek, sokkot kaptam, és szó nélkül kimentem, de utólag megalázónak érzem a helyzetet.”

medence uszoda nyilvános szoptatás

Nathalie Forester és 18 hónapos kisfia

A városvezetés szerint azonban nem véletlenül nem engedélyezett a vízben szoptatás, ahogy egyébként az evés sem. A többi úszóra való tekintettel nem szeretnék, ha anyatej, nyál vagy bármi egyéb kerülne az úszómedence vizébe

mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top