Család

A Celtic-drukker kislány élete első focimeccsére megy – tündéri videó

Első alkalommal jár kedvenc klubjának „szentélyében”, a reakciója egyszerűen elragadó.

A 6 éves Celticdrukker Lucyt élete első focimeccsére viszi apja és nagyapja a glasgow-i Celtic Park Stadionba. A focirajongó kislány csak tátott szájjal ámul, ahogy besétál a tömött stadionba, miközben szól a klubhimnusz, a Let The People Sing című dal a hangszórókból.

Lucy – akin komoly szurkolóként ott az elmaradhatatlan zöld-fehér csikós szurkolói sál és a fociklub meze – nagyapja kezét fogva sétál be a nézőtérre, miközben apukája videóra veszi a bájos reakcióját. „Mit gondolsz, Lucy?” – kérdezi kislányát, de a mini-Celtic-drukkernek még annyira friss az élmény, hogy nem találja a szavakat.

A kisgyereket a szezon első meccsére, a Celtic–Livingston-mérkőzésre vitte el a családja. „Az apám több mint 30 évvel ezelőtt vitt el életem első Celtic-meccsére. Gondoltam, nagyszerű lenne, ha én pedig a kislányomat vinném el rá. Örülök, hogy Lucy imádta élete első focimérkőzését, ráadásul a Celtic 3-1-re győzött. Ez örök emlék marad” – kommentálta a tündéri videót Lucy apja.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top