Család

Szívszaggató fotó: rendőr vigasztalta a síró kisdiákot

A megható fotó bejárta netet, imádják a rendőrtiszt reakcióját.

Szívmelengető módon segített egy iskolai rendőr a folyosó padlóján gubbasztó, síró kisgyereknek. Mint a phoenixi rendőrkapitányság Facebook-posztjából kiderül, az 51 éves Rusty Baubie rendőrtiszt iskolai rendőrként dolgozik 4 éve, legutóbb úgy vigasztalt meg egy térdre hajtott fejjel búsuló, zokogó kisdiákot, hogy leült mellé az iskolai folyosó padlójára.

Számos szerepben kell helytállni a mai rendőröknek, gyakran barátként van rájuk szükség. Rusty Baubie rendőrtiszt idejét nem kímélve vigasztalta meg a kisdiákot” – kommentálta a rendőrség a közzétett, megható felvételt. A sztori a következő volt: a kisgyereknek nehéz napja volt, kiabált, sírt, szidta magát, Baubie pedig – aki 13 éve rendőr, 27 éve nős családapa – segített megértetni vele, hogy mindannyian hibázunk, de ezekből a hibákból tanulunk.

Több ilyen rendőrre lenne szükségünk. Sok gyereknek nincs otthon támasza vagy követendő példaképe” – ilyen és ehhez hasonló hozzászólások érkeztek a szívmelengető fotóhoz.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top