Család

Egy répa köré szorulva bukkant fel a 12 éve elveszített gyűrű

Nem hitt a szemének, amikor zöldségmosáskor meglátta rajta az ékszert.

Az angliai Somersetben élő, 69 éves Linda Keitch a 40. születésnapjára egy szív alakú ametiszttel díszített gyűrűt kapott a férjétől, Dave-től. Az ékszer túl kicsi volt az ujjára, ezért az asszony a lányának adta, ő azonban 2006-ban elveszítette a kertben.

A gyűrű most, 12 évvel később került elő a földből, amikor Dave kihúzott egy sárgarépát a veteményesből. Mint kiderült, az ékszer egész idő alatt ott volt a kertben, és mostanra teljesen körülölelt egy répát, azaz belenőtt a répa a gyűrűbe. A férj azonban nem vette ezt észre, csak bedobta a répát egy vödörbe, ahogy a többi zöldséget. Neje figyelt fel a különleges zöldségre,  amikor megmosta.

Forrás: SWNS

 „Ennek millió az egyhez az esélye. Nem hittem a szememnek. A répa tökéletesen keresztülnőtt a gyűrűn.  Nagyon boldog vagyok, hogy 12 év után visszakaptam a gyűrűmet. Sohasem hittem, hogy látom még valaha” – mondta Linda, aki még nem döntötte el, mi legyen az ékszerrel: visszaadja-e a lányának, vagy berakja az ékszeres dobozába.

A házaspár Linda közelgő 70. születésnapjára egy új autóval lepi meg magát. „Reméljük, azt nem veszítjük el” – tréfálkozott az asszony. 

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top