Család

Ha ez jellemző rád, könnyen beléd szeretnek a férfiak

Bár sokszor azt halljuk, hogy a férfiak megijednek az erős nőktől, ám igazából a férfiak az erősnek kikiáltott nőkkel sokkal szívesebben élnek hosszútávú kapcsolatban a tudomány szerint.

Stephen Juan antropológus professzor szerint: „Egy igazán erős férfi olyan nőt akar, aki egyenlő vele. Egy gyenge férfi viszont olyan társra vágyik, aki engedelmes és kiszolgálja őt. Az egyik nagy jel arra, hogy egy férfi bizonytalan önmagában, ha csak egy üresfejű trófea feleséget akar magának. A feleségek igenis lehetnek egyszerre szépek, intelligensek és lehet karrierjük, véleményük pont úgy, mint a férjeknek.”

A szakértő szerint, ha ez a négy tulajdonság igaz rád, akkor az erős férfiak könnyen beléd szeretnek:

1. Függetlenség

Egy erős nőnek megvannak a maga ambíciói, érdeklődési köre, ami fontos számára akkor is, ha párkapcsolatban él. Megérti, ha a férfinek szüksége van énidőre és nem akar folyton vele lenni, hogy szórakoztassa és fenntartsa a pasi érdeklődését. A párkapcsolaton belül is van saját élete, amivel kivívja a férfi tiszteletét.

2. Intelligencia

A kutatások azt mutatják, hogy a férfiak és a nők is olyan emberhez vonzódnak leginkább, akivel sok közös vonást találnak külsőre, humorban és intelligenciában. Így egy intelligens férfi egy intelligens nőhöz fog vonzódni. Sőt Lawrence Whalley professzor az Aberdeen Egyetemen azt találta egy kutatás során, hogy a férfit megóvja a demenciától az, ha okos nőt vesz feleségül.

párkapcsolat erős nő

Képünk illusztráció – Forrás: Unsplash

3. Kommunikáció

Az a nő, aki jól tud kommunikálni a párkapcsolatban, nem játszadozik, hanem kimondja, amit gondol, akkor is, ha az a másiknak nem tetszik. A férfi pedig tiszteli azt a nőt, aki egyenes és őszinte vele, ha azt nem támadóan adja elő.

4. Szervezőtehetség

Az erős nő általában jól megszervezi az életét. Céltudatos és elintézi, amit el kell intéznie, nem vár a csodára. Egy intelligens férfi ezt a képességet nagyon is értékeli, vonzónak tartja, mert partnernek érzi magát benne.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top